Socialt – ”En förkärlek för träleksaker”

Vi har en liten son på 5 år hemma och just nu så är det rätt mycket rolllekar med kompisarna som gäller. De leker små minivuxna, genom att leka snickare, affär och ”mamma, pappa, barn” etc. Hemma har jag medvetet försökt köpa, så lite plastleksaker som det bara går. Detta pga att de inte håller lika länge, inte är lika poppis att leka med och att de är inte lika bra för miljön som träleksaker är. Så i detta inlägget tänkte jag ”promota” några leksaker, som vi gillar. Både jag, min man och min son. Som jag nämnde tidigare kommer detta från hjärtat och det kommer allt jag rekommenderar att göra framöver också. Först ut en glassaffär av märket Howa.

En jätte fin liten glasskiosk, som får fantasin och lekglädjen att sprudla. Så fina mönster, färger och tillbehör. Dessutom ingår det väldigt mycket sedlar och mynt. Det är ju bra, då sådant har en tendens att försvinna annars.. 😉 Ta hand om er! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s