Socialt – ”Bara yta framöver i denna blogg”

I grund och botten är jag ju Civilekonom och Arkitekt. I mitt yrke som framförallt Civilekonom, så är det viktigt att alltid följa statistiken som följer efter att man agerat och gjort någonting i sin verksamhet. I denna bloggen följer ju jag naturligtvis därför alla siffror och vad som händer när jag publicerar ett inlägg. Detta för att se vad ni tycker är intressant.

Igår skrev ju jag ett inlägg om hur saker nästan alltid har två sidor. ”Två sidor av samma mynt” hette inlägget jag skrev och det handlade om att lite stök är bra för kreativiteten och att samhällets ”perfekta” bilder gör att många går runt med en känsla av att de inte duger, för alla andra verkar leva helt perfekta liv. Efter att jag publicerat det inlägget, så halverades besökssiffrorna, så från och med nu blir det enbart yta för min del också. 😢 Precis som alla andra i övriga samhället..

Om det är den världen vi vill ha, då ger jag er den jag med. Jätte tråkigt att så många är så ytliga och bara vill se perfekta drömliv. Men, om det är så de flesta vill ha det, så kommer även jag enbart visa det. För mitt mål är att nå ut och få så många besök som möjligt, så jag kan berätta vad som hänt mig och varför jag är så ARG. För visst känner ni av en underliggande vrede antar jag. ☺️ Jo, den finns. 😊 Men, jag vill rikta den ilskan till de personer, där den hör hemma och inte alla övriga människor och bli bitter. Men, vad som har hänt berättar jag först när det är tillräckligt med folk som lyssnar, trots att jag är så arg. Jag vill nämligen inte stå och skrika i tomrum. För det som hänt mig, vill jag aldrig händer någon annan någonsin i framtiden nämligen. Ta hand om er! Jag ❤ er

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s