Socialt – ”Varför Blondinbella & Kissie har några av de största bloggarna enligt min mening”

I grund och botten vill jag förmedla några budskap. Eventuellt ett enda om man hårddrar det. Men, jag är inte där än att jag kommer vilja förmedla det. Det är så mycket annat jag vill skriva om, innan jag skriver om just det. Men, en sak har slagit mig nu när jag länkar till olika bloggar. De som utger sig för att vara sk. ”goda” inte alltid är det i handlingen. Det finns nog inget som jag hatar så mycket som när folk utger sig för att vara så ”goda” och ”fina”, när de inte är det i sin handling. Jag är inte heller guds bästa barn, men vem är det? Vi har väl alla gjort fel någon gång. Att släppa fram andra bloggare, är ju inget tvång, men gör man det så blir man så mycket mer omtyckt och visar på både generositet och storsinthet band andra bloggare. Karma stavas det. De kommer återkomma till din blogg om och om igen. Inte bara för att följa ditt liv utan för att de tycker om dig också. Jag misstänker att det är därför folk gillar Kissie och Blondinbella så mycket. Kissie svarar på en massa läsarkommentarer och Blondinbella släpper fram en, trots att man själv har en blogg och hon går igenom alla kommentarer. Tack för den generositeten och tack till er och alla andra, som släpper fram mig. Jag önskar bara att fler var som ni. ❤

Jag framför min tavla, som ni kommer få se mer och mer av längre fram i denna blogg. Jag kommer berätta mer och mer om den, så ni inte ”missar” alla detaljerna, tills dess jag inte har något mer att berätta, då kommer jag visa hela tavlan för er.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s