Inredning, konst & skönhet – ”Lägenhet i Örgryte”

Jag var hemma hos en tjej jag pluggade ekonomi tillsammans med härrom dagen. Hon bor i en 3:a med hennes kille och deras lilla svarta charmiga katt. Då jag har som projekt att fotografera olika detaljer och inredningsstilar som tilltalar mig och som känns personliga, så valde jag att ta kort på en vägg som var väldigt fin. Hon hade blandat gamla LP skivor och tavlor med både skissmotiv, målningar och tapetpapper. Väldigt FINT. ❤

Gatan kunde jag inte låta bli att ta kort på heller. Så pittoresk och fin, med charmiga trähus i olika färger.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s