Socialt – ”Apropå katter”

I mitt tidigare inlägg tog jag kort på en liten svart katt, som var väldigt tillgiven och go. Idag när jag och min son kom med bilen hoppas vår ena katt upp på bilhuven och ville hälsa på oss. Vi har två hankatter och de är väldigt tama och sociala. Jag är både hund och kattmänniska faktiskt. Men, vi har ingen hund än iallafall. 😘 Men, vi får väl se om ett tag eller så.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s