Del 1 – Konstprojektet ”Helheten”

Jag har ett litet konstprojekt på G. I mitt konstprojekt, så skapar jag målningar och tavlor främst. Men, min tanke är att ni ska få ta del av olika DELAR av min första tavla, tills dess ni ser HELHETEN av den. Jag anser nämligen att i EN och samma tavla finns det alltid, så många DETALJER, som jag inte vill att ni missar, för då är det som att även helheten går förlorad och tvärtom. Dvs, om man bara ser detaljerna, så ser man inte heller helheten. Så i detta konstprojekt, så kommer vi tillsammans studera varje enskild detalj och ni kommer närmre förstå hur jag tänkt. För min konst symboliserar det jag gått igenom och det är MYCKET där ifrån jag hämtar kraft till att fortsätta, även om det är motigt emellanåt, minst sagt. Och när ni fårstår detaljerna i den, det är först då ni kommer förstå mig och det jag gått/går igenom och har som ambition att bekämpa. Ta hand om er ❤

”Låt inte detaljerna stå i vägen för helheten, men låt för den delen inte heller helheten stå i vägen för detaljerna”

Christina Walmstedt 2019-01-22

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s