Planer för vår lilla Herminas grav

Vi var och besökte vår lilla dotters viloplats härrom dagen. Vi planerar att både ha ett kors och en sten till hennes grav. Usch, vad sorgligt det är. Men, jag kommer inte gå in djupare på det, utan bara visa några vackra bilder jag tog i motljuset. Där ser man korset strax bredvid trädstammen. Vi vill att hon vilar i lika stora delar ljus som mörker, dvs. att hon vilar under en trädkrona som skuggar solen emellanåt. Solen kan ju bli så bländande annars ibland, och min strävan är att graven blir så rofylld som bara möjligt. Och då tror jag att lite skugga är bra emellanåt, så hon får vila i frid. ❤

Här ser man korset lite bättre också. Vi fick till en plan på hur graven ska se ut och utformas efter det fina besöket.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s