Del 3 Starta Eget – ”Verktyg för hemsida”

I denna blogg kommer jag vara ypperligt noga med vilka bolag som jag rekommenderar och det kommer bara komma från mitt hjärta och absolut inget annat. Jag kan svära på min egna grav på det. För det känns VIKTIGT för mig. Aspekter som kommer vägas in när jag marknadsför bolag är produkt, bemötande och kvalité. Resten är ju omöjligt att veta, så ”that’s good enough for me” så här långt. Men här kommer en första produkt att marknadsföra och det är hemsideverktyget: Heymo.se. Ett svenskt bolag med svenska servrar och en personal som svarar snabbt nog på ens frågor. Men, det viktigaste kanske av allt. Ett gott bemötande har de gett mig och det har varit lätt och smidigt att få utförliga och bra beskrivningar på svenska om hur man går till väga.

Det gick snabbt och smidigt att göra hemsidan till mitt nya bolag. Fina typsnitt och bra bilder och layouter. Mer om detta kommer jag visa i nästa del av min ”följetång”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s