Inredning, konst & skönhet – ”På middag i Billdal”

Som en del av min blogg tar jag bilder på våra vänner och bekantas hem, där jag ser något speciellt. Det kan tex vara en personlig, cool eller stilfull inredning. Sedan lägger jag ut bilderna här på bloggen. Idag var vi på middag i Billdal. De har 2 andra barn, som är i samma ålder som vår son, så vi hade väldigt roligt! Full fart och en härlig stämning. 😊

Jag gillar verkligen kompositionen av tavlorna och har därför valt att visa en bild på bara den, här nedan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s