Inredning, konst & skönhet – ”Jag hade en dröm om att jobba med inredning”

För länge sedan drömde jag om att bli inredningsarkitekt. Jag gick t.o.m. på HDK och deras Master Program i Design och jobbade på Laura Ashley i London. Men livet ville annorlunda och jag valde istället att jobba med siffror som ekonom. Jag tycker fortfarande att det är otroligt roligt, men idag har det stannat vid en hobby. Jag tänkte att jag skulle visa lite bilder på hur vårt vardagsrum ser ut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s