Mat & Livstil – ”Delikatesser”

På hemvägen åkte min man förbi delikatessen och köpte ostron. Vad tycker ni om det? Jag gillar faktiskt det, men det är en otroligt ”läskig” konstestens. Men smaken är god. Det smakar lite hav med citron. Utan citron hade jag dock aldrig kunnat äta det. Andra delikatesser är sniglar, rysk kaviar etc. Alltså det krävs ju mod för att äta det. Just sniglar har jag ätit sedan barnsben och gillar det. Men om jag vågat äta det först som vuxen vet jag inte. Rysk kaviar har jag aldrig förstått mig på och kommer nog aldrig göra det. Då tycker jag vår löjrom är så mycket godare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s