Hermina

För cirka ett halvår sedan gick vår lilla dotter bort några dagar före beräknat födelse. Hon vägde strax över 3 kg och var 50 cm lång. Livet vändes helt upp och ner och plötsligt befann jag mig på en rätt jobbig plats i livet. Jag kommer att mer i detalj skriva mer om detta längre fram. Men just nu är jag inte känslomässigt mogen för att göra det offentligt. Nu har stenen kommit med plattan på. Jag hittade denna stenen längs med västkusten söder om Kungsbacka och den betyder väldigt mycket för oss och är väldigt personlig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s