Allmänt – ”Välkommen till min blogg”

Hej mitt namn är Christina och jag har faktiskt aldrig tänkt att jag skulle starta en blogg en dag. Men ibland händer oförutsedda saker i livet, vilket gör att man ändrar mål och plötsligt förstår att man visst har något att säga. Ofta är det när man lär sig av sina misstag eller försöker vända missöden, som man satts i, som man verkligen odlar ämnen att skriva om och förmedla till andra. Just nu sitter jag här i soffan med min son och myser. Ikväll har han fått lov att titta på Youtube, med villkoret att jag är med när han tittar så att jag har koll på vad han ser. Youtube är livsfarligt annars känner jag. Man vet aldrig vad som kan dyka upp där. Men det finns väldigt många jätte bra grejor med det också. Ingenting är svart eller vitt som jag ser det. Att kolla på Youtube har jag tex märkt vidgar hans vyer. Ytterligare, så berikar det hans engelska ordförråd. Men allt beror på vad han tittar på som sagt och vi är alltid med och bestämmer vad han får lov att titta på. Sedan sätter vi alltid en ungefärlig maxtid på hur länge han får titta, så han inte bara tittar på paddan utan lär sig att leka med andra och annat också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s